Telefonist (vanuit huis)

jul 24, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel en ons team versterken? Meld je dan aan als telefonist bij de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.  

 
Dit ga je doen 

Na een periode van inwerking beantwoord je de, doorgeschakelde, algemene telefoon van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.  

 
We zoeken iemand die incidenteel en soms op korte termijn, kan invallen met een dienst van een dagdeel (4 uur). Hiervoor is het wel van belang dat je in het bezit bent van een eigen computer/laptop. Je neemt de telefoon aan vanuit huis. Je staat iedereen te woord die de Voedselbank belt. Dit varieert van leveranciers, klanten, instanties of particulieren. Zo nodig verwijs je mensen door naar andere instanties of intern bij de Voedselbank. Dit kan per mail of soms telefonisch aan de betreffende afdeling of contactpersoon bij de Voedselbank. Je hebt ook inzage in het klantenregistratie-programma en maakt daar ook zelf mutaties in. 
Uiteraard krijg je hulp van teamleider, collega’s en een handleiding. 

Dit ben jij  

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent flexibel, klantgericht, betrokken en sociaal vaardig. Je kunt goed met e-mail en computer werken en je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers.  

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martha Opmeer via telefoonteamleider@voedselbanknijmegen.nl 

Geïnteresseerd? We ontvangen je reactie graag, voorzien van een korte motivatie, via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.