Supermarkt start 5 november voor klanten uit Dukenburg, Goffert, Hatert en Lindenholt

sep 30, 2024 | Nieuws

Vanaf dinsdag 5 november 2024 kunnen klanten van de voedselbank uit Dukenburg, Goffert, Hatert en Lindenholt eens per week gratis boodschappen doen in onze supermarkt in winkelcentrum Dukenburg. Daarmee wordt afscheid genomen van de uitgiftepunten in deze wijken. De week ervoor kan men er voor het laatst terecht. Vrijwilligers begeleiden de overstap naar de supermarkt.

Als klant schrijf je je in voor een vaste dag en tijd per week om boodschappen te doen. Er is een koffiehoek voor een drankje en een praatje. Je kiest zelf uit de schappen wat je in je winkelwagen legt. Het aantal stuks dat je per soort levensmiddelen mee mag nemen, hangt af van de grootte van je huishouden.

De klanten van de uitgiftepunten in Nijmegen noord, oost en west, Elst en Zetten kunnen vanaf begin 2025 kiezen: een voedselpakket ophalen bij het uitgiftepunt in de buurt of voortaan ook eens per week naar de supermarkt in Dukenburg.

Praktische info

  • De supermarkt is vanaf 5 november open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur en op donderdag van 15.00 tot 20.00 uur.
  • Winkelcentrum Dukenburg is bereikbaar op de fiets, met scootmobiel, OV en auto (2 uur gratis parkeren).
  • De supermarkt is gevestigd aan de kant van het busstation, naast Intertoys. Hij is bereikbaar via het winkelcentrum of rechtstreeks via een trap aan de buitenkant naast de Huisdier Voordeelshop. Deze trap komt uit naast de supermarkt van de voedselbank.